W PixAI prompty sÄ domyĹlnie publiczne, ale twĂłrcy mogÄ je ukryÄ w kaĹźdej opublikowanej pracy. Autor tej pracy zdecydowaĹ siÄ to zrobiÄ, wiÄc sĹowa uĹźyte do wygenerowania obrazu pozostajÄ prywatne â widzi je wyĹÄ cznie autor. Ukrycie promptu nie zmienia niczego wiÄcej: praca nadal jest publiczna, a Ty moĹźesz jÄ polubiÄ, skomentowaÄ i udostÄpniÄ jak zwykle.