W PixAI prompty sÄ domyÅlnie publiczne, ale twórcy mogÄ je ukryÄ w każdej opublikowanej pracy. Autor tej pracy zdecydowaÅ siÄ to zrobiÄ, wiÄc sÅowa użyte do wygenerowania obrazu pozostajÄ prywatne ā widzi je wyÅÄ cznie autor. Ukrycie promptu nie zmienia niczego wiÄcej: praca nadal jest publiczna, a Ty możesz jÄ polubiÄ, skomentowaÄ i udostÄpniÄ jak zwykle.