SaltyLee
the last re upload before doing yuuka upload, probably like next week
W PixAI prompty są domyślnie publiczne, ale twórcy mogą je ukryć w każdej opublikowanej pracy. Autor tej pracy zdecydował się to zrobić, więc słowa użyte do wygenerowania obrazu pozostają prywatne — widzi je wyłącznie autor. Ukrycie promptu nie zmienia niczego więcej: praca nadal jest publiczna, a Ty możesz ją polubić, skomentować i udostępnić jak zwykle.
Ukryte przez autora
Poprawa twarzy
Pomocnik podpowiedzi